Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szaszłyki z indyka"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1589
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1589
Składniki
Mięso umyj, pokrój w kostkę.
Wsyp przyprawę do kurczaka, odrobinę soli, pieprz i suszoną bazylię. Zalej całość sosem balsamicznym i olejem. Wstaw indyka na noc do lodówki, żeby się zamarynował.
Następnego dnia nadziej mię so na patyczki naprzemiennie z pomidorkami, krążkami cebuli i papryką. Upiecz na grillu.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 280
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV