Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szaszłyki w piersi indyka"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Bądos z Turki
Kurczaka pokrój w kostkę, przypraw, obsmaż na oliwie. Pieczarki przekrój na pół. Paprykę, boczek i cebulę w kostkę, cukinię w plastry. nadziej na przemian na patyczki do szaszłyków, przypraw. Piecz 10-15 min w temp. 180°C.
Sznycle rozbij, posmaruj pesto. Owiń szaszłyki, wyjmij patyczki. Panieruj w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmaż.
<strong>Czas przygotowania 45 min, ilość porcji 4, cena za porcję 3,60 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie