Szaszłyki

Szaszłyki
> 5-6 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: kamelcia
Bez mięska,ale smaczne:))

Składniki

  • kiełbasa cienka z fileta, 5 sztuk
  • boczek wędzony parzony, 40-50 dag
  • cebula, 4 sztuki

Przygotowanie

  1. Kiełbasę kroimy w niezbyt cienki plasterki,boczek również i cebulę

  2. Na patyki nabijamy na przemian kiełbaska,cebulka ,boczek kolejność według uznania i pieczemy również według uznania czy ktoś lubi bardziej czy mniej wypieczone

  3. Smacznego!!!!!

Komentarze do przepisu (2)

familijka 28 lipca 2011
a kiełbaska i boczek to nir mięsko??????? ;)
kamelcia 28 lipca 2011
No oczywiście że tak,ale akurat chodziło mi konkretnie o mięsko typu,filet,czy wieprzowinka:))pozdrawiam
Składniki
  • kiełbasa cienka z fileta, 5 sztuk
  • boczek wędzony parzony, 40-50 dag
  • cebula, 4 sztuki
Składniki