Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cieszy zarówno oko jak i podniebienie. A jeśli wcześniej przygotuje się mięsko to kilka minut w kuchni i po chwili można zaskoczyć gości.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
Składniki
Kurczaka pokroić na małe kawałki, obrypać przyprawami, polać piwem i zostawić na godzinę. Cebulę pokroić w talarki, obrane mango i paprykę w niewielką kostkę. Kawałki kurczaka obtaczać w sezamie a następnie nabijać na patyczki do szaszłyków w kolejności: mango, kurczak, cebula, papryka. Piec w piekarniku lub na grillu, aż mięsko będzie przypieczone.