Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa salatka z czerwonej fasoli- swietny pomysl na kolacje lub sniadanie, polecam!
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 181
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1453
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 181
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1453
Składniki
Fasole odsaczyc z zalewy na sicie i przelac zimna woda. Jajka, ogorki i jablko pokroic w kostke, cebule i natke pietruszki posiekac.
Jogurt wymieszac z musztarda, dodac sol i pieprz (ilosc zalezy od tego, jak ostra jest musztarda). Wymieszac fasole, wystudzony groszek, jajka, ogorki, jablko, cebule i natke pietruszki, wymieszac. Dodac jogurt wymieszany z musztarda, delikatnie wymieszac. Odstawic do lodowki na 2- 3 godziny, aby smaki sie "przeszly".