Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3709
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 808
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3709
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 808
Składniki
Mięso pokrój w kostkę. Ponakłuwaj na wykałaczki kostki mięsa, plasterki cebuli, plastry papryki i pieczarki.
Gotowe szaszłyki posmaruj mieszanką oliwy, soku z cytryny, tartego czosnku, oregano i odstaw na co najmniej 2 godziny.
Szaszłyki podsmaż i przełóż do brytfanny. Piecz przez ok. 15 minut w 160 st. C.
Czas przygotowania: 30 min (bez marynowania) 330 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień