Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealana surówka do mięska
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 313
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 18
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 117
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 313
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 18
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 117
Składniki
Kapustę pokroić na kawałki , później przełożyć do dużej miski
Kukurydzę odsączyć z zalewy i dodać do kapusty , dołożyć też do tego marchewkę.
Wszystko polać sokiem z cytryny oraz olejem i przyprawić cukrem, solą oraz pieprzem i gotowe.
Najlepiej zrobić około 15 min przed podaniem , wtedy składniki surówki i sos się idealnie przegryzą.