Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Strogonow wieprzowy z pieczarkami i papryką"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2143
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 979
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2143
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 979
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, obtocz w mące, obsmaż na maśle. Przełóż do garnka, wlej bulion, dodaj przyprawy. Pieczarki i cebulę pokrój, podsmaż na oleju. Przełóż do mięsa. Paprykę pokrój w drobną kostkę, dodaj do mięsa. Gotuj pod przykryciem 30-40 min. Przecier wymieszaj ze śmietaną, dodaj do gulaszu, zagotuj. Przypraw do smaku.Źródło: Chwila dla Ciebie