Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 210
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 210
Składniki
piersi pokroić w kostkę i podsmażyć paprykę pieczarki cebulę pokroić w kostkę podsmażyć wymieszać wszystko razem zagotować
dodać koncentrat zagęścić 2 łyżkami mąki wymieszanej ze śmietaną doprawić do smaku solą pieprzem i słodką papryką