Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie dyni, kapusty kiszonej z ziemniakami daje wyśmienity smak.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 158
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 41
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 158
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 41
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, dynię obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Następnie wbić jajko, doprawić do smaku, dodać pokrojoną kapustę, wsypać bułkę tartą, dokładnie wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto i podawać z kwaśną śmietaną.