Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twoje ciastka na następny dzień są miękkie i niesmaczne? Chcesz by pozostały chrupiące? Sprawdź tę poradę!
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 126
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 235
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 126
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 235
Składniki
Zapakuj ciastka do foliowej torebki lub plastikowego opakowania.
Dodaj do niego ćwiartkę świeżego jabłka. Od tej pory Twoje ciastka zachowają świeżość na dłuższy czas. Fot. 123RF/Picsel