Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszanka i bułczanka przygotowana według tego przepisu będzie prawdziwym hitem podczas każdego grillowania!
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 30
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 130
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 112
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 51
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 30
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 30
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 130
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 112
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 51
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 30
Składniki
+Cebule kroimy w gruba kostkę, polewamy olejem i doprawiamy solą oraz pieprzem, można również dodać inne przyprawy według własnego uznania +Folie aluminiową dzielimy na duże prostokąty tak aby wystarczyło do zawinięcia kaszanki lub żymloka +Na folii układamy cebulkę, następnie kładziemy jedno pęto i zawijamy
+Zawinięte kawałki układamy na ruszcie pozostawiamy na rozgrzanym grillu przez około 30 minut, ważne aby cebulką była miękka +Danie można także przygotować w piekarniku ustawionym na 200 ° , termoobieg dolna i górna grzałka przez 35-40 minut +Przed zakończeniem pieczenia należy sprawdzić czy cebulka jest już miękka, jeżeli jest twarda należy przedłużyć pieczenie o kilka minut