Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony w foli to prawdziwy hit jeśli chodzi o dania rybne. Wystarczy zawinąć kawałek ryby w folię razem z ulubionymi przyprawami oraz masłem i po kilkunastu minutach mamy pyszne danie. Dodatkowo możemy upiec warzywa i mamy szybki oraz smaczny obiad. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 647
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 221
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 647
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 221
Składniki
• Łososia obieramy ze skóry, dzielimy na dwie porcje • Odrywamy dwa spore kawałki foli aluminiowej i kładziemy na niej rybkę • Każdy kawałek: solimy, skrapiamy sokiem z cytryny, pieprzymy i na końcu kładziemy dwie łyżki masła • Kawałki łososia dokładnie zawijamy w foli • Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni, zawienięte ryby przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy około 25 minut