Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki smaczny obiad z ostrą nutą.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 52
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1897
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 52
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1897
Składniki
W osolonej wodzie ugotuj makaron jaki lubisz. Ja wybrałam rurki. W garnku rozpuść masło dodaj mrożony szpinak i duś około 20min.Następnie dodaj przyprawy i jajko.Dokładnie wymieszaj,duś około 3min.Na koniec dodaj śmietanę i duś jeszcze chwile. Ugotowany odcedzony makaron dodaj do szpinaku i jeszcze raz wymieszaj. Możesz dać na wierzch parmezan. Smacznego