Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Spaghetti ze świeżymi pomidorami"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 34
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 34
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
Składniki
PRZYGOTOWANIE:
Cebulę posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę.
Pomidory sparz we wrzątku, obierz ze skóry i pokrój.
Na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę i czosnek, dodaj pomidory, zioła, paprykę, pieprz i sól. Duś pod przykryciem na małym ogniu ok. 20 min.
Wszystko zmiksuj na gładki sos.
Makaron ugotuj al dente. Zalej sosem pomidorowym. Posyp startym parmezanem.Źródło: Kurier TV