Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie do przygotowania danie o niebanalnym smaku.
Polecam.
Odsłon: 962
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 127
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 81
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 21
Polecam.
Odsłon: 962
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 127
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 81
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 21
Składniki
Spaghetti ugotować według przepisu na opakowaniu.
Pomidor pokroić w kostkę.
Olej rozgrzać na patelni, dodać zamrożony szpinak oraz pokrojonego pomidora i dusić pod przykryciem do roztopienia lodu.
Czosnek pokroić na plasterki.
Do szpinaku dodać czosnek, przecier pomidorowy oraz sól do smaku i gotować przez kilka minut.
Dodać serek i wymieszać do połączenia składników.
Podawać z ugotowanym w etapie 1 spaghetti.