Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża bazylia i tylko świeża, to podstawa tego dania. Suszona odpada. Do dzieła:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6126
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 143
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 311
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6126
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 143
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 311
Składniki
Podsmażamy na odrobinie oliwy pokrojono drobno cebulkę, wrzucamy paseczki boczku. W osobnym rondelku przygotowujemy zasmażkę do sosu, zalewamy bulionem, dodajemy potem cebulkę z boczkiem, zaciągamy 2 łyżkami koncentratu, doprawiamy. Na sam koniec wrzucamy listki bazylii, dużo listków.