Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i latwe w przygotowaniu
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Składniki
z miesa mielonego, bulki ,jajka, sera ,przypraw i bulki tartej formujemy pulpety iobtaczamy w bulce tartej i smazymy z wszystkich stron do uzyskania ladnego brazowego koloru.
Sos na oliwe z oliwek wrzucamy zabek czosnku dodajemy sos pomidorowy i przyprawy.Sos ma dohodzic na malym plomieniu mieszac od czasu do czasu na sam koniec dodac bazylie i wczesniej usmazone pulpety.
W osolnej wodzie ugotowac makaron spaghetti tak aby sie nie rozwalal nastepnie odcedzic i dodac do sosu i pulpetow wszystko wymieszac i posypac z gory parmezanem
smacznego