Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Spaghetti z pulpetami"
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5160
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5160
Składniki
Makaron ugotuj al dente.
Na oliwie zeszklij posiekaną cebulkę z czosnkiem. Gdy przestygną, wymieszaj je z mięsem, jajkiem i bułka tartą. Ulep kulki.
Pomidory z puszki zmiksuj z bazylią. Dopraw solą, pieprzem i cukrem. Dolej oliwę i podgrzej.
Wrzuć klopsiki do sosu i ugotuj. Gotowe rozłóż na makaronie.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax