Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wdzięczny temat w kuchni: Makaron. Zawsze szybko, zawsze smacznie.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 217
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 509
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13369
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 217
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 509
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13369
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki, dusimy na rozgrzanym maśle. Doprawiamy solą i pieprzem, oprószamy lubczykiem. Do pieczarek wrzucamy makaron, dokładnie łączymy. Podajemy od razu po przygotowaniu z posiekaną natką pietruszki i startym parmezanem.