Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti na ostro, podane z sosem z ostrych papryk habanero.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36018
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 167
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 303
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 356
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36018
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 167
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 303
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 356
Składniki
Wykładamy na gorącą patelnię tuszonkę ze słoiczka, dodajemy rozdrobione listki bazylii, smażymy na małym ogniu. W między czasie gotujemy w osolonej wodzie spaghetti według instrukcji z opakowania.
Gdy tuszonka się dobrze rozgrzeje dodajemy ostry sos z papryki, 1 łyżkę mąki i mieszamy do momentu powstania sosiku. Ugotowane spaghetti podajemy z sosem z tuszonki i papryczek habanero.
Smacznego!!!