Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti z mieloną wołowiną w sosie pomidorowym.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
1. Makaron spaghetti ugotować według przepisu na opakowaniu. 2. Pokrojoną drobno cebulę podsmażyć na oleju, po czym dodać mięso mielone. Mięso dokładnie rozdrobnić w czasie smażenia. 3. Gdy mięso będzie dokładnie podsmażone na brązowy kolor, łyżką zlać nadmiar tłuszczu z patelni. Następnie doprawić solą, pieprzem, odrobiną cukru i przyprawami. Dodać kukurydzę i chwilę poddusić pod przykrywką. 4. Do całości dodać passatę, wymieszać i dusić około 5 minut, aż sos zgęstnieje. 5. Sosem polać makaron i posypać natką pietruszki.