Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i smaczne danie na obiad czy ciepłą kolację.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Do naczynia żaroodpornego wrzuć pokrojoną w kostkę cukinię ze skórą.
Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i oliwę. Posyp solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Wsyp orzechy nerkowca , wymieszaj, na środek naczynia włóż serek. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 220 st na 20 minut.
Po upieczeniu zmiksuj blenderem. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Wymieszaj sos z makaronem,posyp serem. Smacznego.
Danie idealne na różne okazje.