Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny makaron w 20 minut? Nie tylko pyszny… pożywny i aromatyczny <3
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 753
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 753
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. W tym czasie przygotowujemy pesto: Ukolę blendujemy z oliwą, orzechami i serem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Odcedzony, gorący makaron mieszamy z uprzednio przygotowanym pesto. Podajemy ze świeżo startym parmezanem.