Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników szpinaku.Szybkie i proste danie.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na oleju dodając posiekany czosnek.Szpinak porwać na drobniejsze kawałki i dodać do cebuli z czosnkiem.Zamieszać i dusić ok 10 min.Dodać śmietanę (jeśli sos jest za gęsty można dodać trochę wody z gotowania makaronu),przyprawić do smaku solą,pieprzem i odrobiną chili.Wymieszać z ugotowanym makaronem.Smacznego.