Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wersja z pastą z białej trufli w połączeniu z masełkiem i czosnkiem ale tym razem bez sera
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
spaghetti gotujemy al dente
na rozgrzaną patelnię z masłem sklarowanym wcześniej wrzucamy 1 małą łyżeczkę pasty truflowej i dodajemy pokrojony w cieniutkie plastry czosnek wszystko mieszamy i podsmażamy krótko dadając drobno pokrojoną pietruszkę,sól i pieprz na takim posłaniu układamy makaron,wszystko jeszcze raz energicznie mieszamy na patelni przekładamy na talerze,podajemy od razu oprószone natką pietruszki i z dodatkową łyżeczką masła mieszamy na talerzu i gotowe ;-) Smakowicie polecam ;-)