Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe spaghetti smakuje najlepiej ;)
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 364
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 55
Polecam.
Odsłon: 68
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 364
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 55
Polecam.
Odsłon: 68
Składniki
Posiekaną cebulę zeszklij na oleju, dodaj pokrojony czosnek i plasterki marchewki, smaż przez 2 minuty, wsyp mieloną paprykę i oregano, wymieszaj. Dodaj mięso i smaż przez 4 minuty. Wlej pomidory razem z zalewą, dodaj pół szklanki wody, posól, gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Podawaj z makaronem.