Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowa wersja spaghetti :) Jarl aktualnie przebywa na emigracji w Stanach i przygotowałem sobie klasyczne i proste danie z najtańszych amerykańskich składników :)
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 130
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 122
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 121
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 130
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 122
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 121
Składniki
Nim zaczniemy smażyć mięso musimy wpierw stoczyć ciężki bój aby wyjąć je z opakowania bez dziwnych skojarzeń i przerażenia jego konsystencją :)
Po uporaniu się z problemem odcinamy mniej więcej połowę i rozdrabiamy na patelni oraz od razu doprawiamy. Nie trzeba dodawać tłuszczu, samo mięso według producenta ma już go 27%.
Makaron gotujemy w sposób tradycyjny do uzyskania swojej ulubionej twardości :)
Po usmażeniu mięsa dodajemy ten dziwny ale bądź co bądź pyszny sos i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Dodajemy pyszny i ciekawy w smaku sos. Mieszamy aż do stopienia :)
I gotowe :)