Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
włoska klasyka na talerzu...niezmiennie nieśmiertelna w moim jadłospisie ;-) szybka,niezawodna i poprawiająca humor każdego dnia ;-)
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 158
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 124
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1195
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 158
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 124
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1195
Składniki
spaghetti gotujemy al dente obieramy czosnek,miażdżymy,kroimy i razem z peperoni pokrojonym w plasterki szklimy na gorącej oliwie przez chwilę dodajemy pieprz,sól i wrzucamy makaron wszystko mieszamy 2,3 min na patelni podajemy od razu posypane pietruszką
Smacznego ;-)