Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i proste danie dla miłośników ostrych smaków. Ja użyłam do tej potrawy makaronu pełnoziarnistego (uważam, że jest smaczniejszy) ;)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Składniki
Makaron ugotować al dane. Na rozgrzanej oliwie podsmarzyć czosnek pokrojony w kostkę (tylko nie bardzo drobno). Jak sie przyrumieni dodać makaron, wymieszać i chwile podsmarzyć. Dodać natke, chilli, sól i tymianek. Wszystko dokładnie wymieszać i podsmarzać jeszcze parę minut na małym ogniu. Przełorzyć na talerz i posypać startym parmezanem.
Smacznego ;)