Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1151
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1151
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Składniki
Ugotuj makaron. Rozłóż go do trzech miseczek. Do każdej włóż inny barwnik. Nalej wody, aby makaron był całkowicie zakryty. Kiedy się zabarwi, ponownie odcedź. Rozgrzej oliwę.
Zeszklij pokrojoną cebulę oraz czosnek. Dodaj mięso i smaż chwilę. Wlej pomidory z zalewą, przecier.
Sos gotuj chwilę, dodaj zioła, przypraw. Kolorowy makaron rozłóż na talerze. Polej sosem mięsnym, posyp parmezanem. Udekoruj bazylią.
Porcje: 6, : 40 min, Cena: 2,30 zł, Kalorie: 392 kcalŹródło: Bella Relaks