Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 159
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 172
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 159
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 172
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Składniki
Marchewkę i pietruszkę zetrzeć na małych oczkach a porę, cebulę i czosnek drobniutko posiekać. Warzywa wrzucić do rondla podsmażyć ok. 5 min. doprawić ziarenkiem smaku i pieprzem. Zalać ciepłą wodą dusić kolejne 5-6 min. Zmiksować blenderem na gładką masę.
W osobnym naczyniu podsmażyć mięso z niewielką ilością oregano.
Zmiksowane warzywa połączyć z mięsem doprawić koncentratem i ketchupem oraz przyprawami i ziołami wg. uznania. W razie potrzeby dodać wody w celu uzyskania konsystencji gęstego sosu.