Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
makaron gotuję według przepisu
mięso z pokrojoną w kostkę cebulą smażę na podgrzanym tłuszczu,
podlewam wodą i dodaję przecier pomidorowy oraz przyprawy i duszę do odparowania wody
ugotowany makaron wykładam na talerz, na wierzch wykładam mięso z sosem i gotowe