Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Ziemniaki obrac i pokroic w sredniej grubosci plastry.Zalac woda tylko na wysokosc ziemniakow.Dodac ze 4 ziarenka ziela i liscie laurowe..dodac wegete do smaku.Nie przykrywac.Jesli ziemniaki sa juz prawie miekkie dodac pokrojona i usmazona cebule.Nastepnie rozdrobnic caly czosnek i dodac pod koniec gotowania.Dodac koncentrat,wymieszac. pogotowac chwile i gotowe