Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sos winegret"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 20
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 20
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Składniki
Do octu dodajemy sól, mieszamy do jej rozpuszczenia. Dolewamy oliwę. Dokładnie mieszamy, dodając zioła oraz pieprz.Źródło: Świat i Ludzie