Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
OK. 6 porcji. Czas: ok. 70 minut. Cena: ok. 4-5,70 zł.
Mięso pokrój na paski i podsmaż na oleju z cebulą. Osobno podsmaż wędlinę. Zalej w garnku 8 szkl. wody i gotuj 20 minut.
Dodaj podduszony na maśle koncentrat pomidorowy oraz posiekany czosnek, wino, sól i pieprz, gotuj kwadrans.
Pokrój w paski ogórki, przesmaż na maśle, dolej kilka łyżek wody i podduś. Dodaj do zupy. Gotuj jeszcze ok. 5 minut. 4 Oliwki, pokrojoną cytrynę i śmietanę nałóż do talerzy, wlej zupę.Źródło: Świat kobiety