Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pierś kurczaka z pomysł na.... Soczysta pierś z kurczaka zrobiłam dodatkowo w sosie bo kurczak swój więc nie był miękki.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 663
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1845
Polecam.
Odsłon: 5706
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 663
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1845
Polecam.
Odsłon: 5706
Składniki
Przygotować pergamin z pomysł na...
Pierś kurczaka (mam swoje brojler) podzielić na części i rozbić jak schabowe na 1,5 - 2 centymetry.
Ułożyć na pergaminie.
Na małym ogniu rozgrzać patelnię bez tłuszczu, smażyć z obu stron.
Aż mięso będzie dobrze wysmażone.
Do garnka wlać szklankę wody i dodać suszone warzywa, zagotować.
Dodać usmażone mięso, poddusić pod przykryciem, zalać rozrobioną w pół szklanki wody śmietanę z mąką i zagotować do powstania sosu.
Podałam z ziemniakami i zasmażanymi buraczkami.