Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Smażony ser pod gulaszem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
Składniki
Mięso pokroić w kostkę, poprószyć solą, pieprzem i mąką, obsmażyć. Dołożyć pokrojoną w kostkę paprykę i połówki pieczarek. Krótko podsmażyć, dodać listki laurowe, ziarna pieprzu i ziela angielskiego. Wlać bulion oraz Śmietankę Polską Mlekovita. Doprawić solą i pieprzem. Dusić ok. 25 minut, zamieszać.
Ser pokroić w grubsze plastry. Jajko rozkłócić, wymieszać z pieprzem i natką. Ser obtaczać w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Serwować z przygotowanym gulaszem.
Czas przygotowania: około 45 minutŹródło: Życie na gorąco