Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Smażona ryba w cytrynowym sosie"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 49
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 49
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
Umyj i osusz rybę. Oprósz solą i pieprzem. Rozgrzej na patelni 2 łyżki oliwy. Usmaż rybę. Zdejmij z patelni i odstaw w ciepłe miejsce. Zlej oliwę z patelni.
Wyciśnij sok z 1/2 cytryny. Na patelnię, na której smażyła się ryba, włóż łyżkę masła. Wrzuć kilka listków szałwii, połówki 2 cytryn. Podsmaż. Dodaj sok z 1/2 cytryny. Dokładnie wymieszaj, dołóż rybę, dopraw solą i pieprzem.
Ugotuj obrane młode ziemniaki. Podawaj rybę z ziemniakami z koperkiem i pomidorkami.Źródło: Olivia