Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest pyszna gdy dodajemy maggi super smak mówię wam .
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 360
Polecam.
Odsłon: 408
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 40
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 360
Polecam.
Odsłon: 408
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 40
Składniki
Sprawdz najpierw kapuste czy niejest za kwaśna,jak tak to odcisnij ja.
wrzuc na patelnie 3/4 paczki smalcu,niech sie roztopi,następnie wrzuc kapuste i zagladaj do niej co pare min żeby sie nieprzypaliła i od czasu do czasu przemieszaj gdy juz widac że lekko sie podsmazyła podlej troszkę wodą niech sie próży pokrój cebule w kostke wrzuc do kapusty,
dodaj soli i pieprzu,jak widać że woda wyparowala dodaj jeszcze trochę i wlej maggi,niech jeszcze postoi na ogniu i pomieszaj.jesli cos brakuje to dodaj .