Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Smakowite babeczki niespodzianki"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Mleko podgrzej ze szczyptą soli. Wkrusz drożdże i wymieszaj. Następnie pozostaw do wyrośnięcia. Część mąki wysyp na stolnicę i zagnieć ciasto. Blaszkę do pieczenia wyłóż kawałkami ciasta.
Pieczarki zesmaż na patelni, dodaj cebulę, jajka, ser i pietruszkę.
Na wyłożone ciasto dodaj starty ser.
Wlej farsz grzybowo-jajeczny.
Naczynie wstaw do piekarnika i piecz przez 15 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Jadwiga Smolińska</strong>Źródło: Kurier TV