Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie mięsne było bardzo lubiane przez naszą rodzinę. Gotowanie jest dość proste, możesz użyć dowolnego mięsa, okazuje się pyszne.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 153
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1315
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1086
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 153
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1315
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1086
Składniki
Pokrój cebulę, kapustę, zetrzyj marchewki i marynowane ogórki. Rozgrzej olej roślinny na patelni i smaż najpierw cebulę przez około 1 minutę, a następnie dodaj marchewkę i kapustę. Sól i gulasz pod pokrywką przez 5 minut. Następnie dodaj ogórki i gotuj na wolnym ogniu przez około 3 minuty. Pokrój mięso na żądane plastry i ubij, sól i pieprz. Następnie włóż nadzienie do każdego kawałka i zawiń w kształt rolki.
Umieść na natłuszczonej blasze do pieczenia. Do pozostałego nadzienia dodaj łyżkę majonezu i połóż na wierzchu mięsa. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 ° C przez 35 minut. Smacznego