Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Słodkie kule ryżowe"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 13
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 95
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 13
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 95
Składniki
Ryż ugotuj w wodzie i mleku z dodatkiem masła, cukru waniliowego i soli. Przygotuj mus: brzoskwinie odsącz z syropu. Połowę pokrój.
Drugą część zmiksuj z syropem. Ryż wymieszaj z malinami. Nałóż do filiżanek, dociśnij i odwracając, wyjmij. Posyp migdałami. Podawaj z brzoskwiniami i musem.Źródło: Na żywo