Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ślimaczki z boczkiem"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2943
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3332
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 109
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2943
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3332
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 109
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Składniki
Ciasto rozwiń. Pozostaw je w pokojowej temperaturze ok. 20 minut, aby rozmarzło. Boczek pokrój w kosteczkę. Paprykę oczyść, pokrój na drobne kawałeczki. Cebulę i czosnek obierz, posiekaj. Pokrojone wymieszaj oraz przypraw solą, pieprzem i ziołami.
Płaty ciasta posyp nadzieniem. Zwiń. Pokrój w plasterki. Ślimaczki ułóż na blasze przykrytej pergaminem. Posyp solą (najlepiej morską). Piecz 20 minut w temperaturze 220 st.Źródło: Tina