Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2129
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2129
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Składniki
Śledzie opłukać, pokroić w paski ok 1,5 do 2 cm, odstawić. Cebule pokroić włożyć do garnka dołożyć resztę składników(oprócz śledzi). Gotować do zeszklenia cebuli(ok 15min), następnie dorzucić śledzie i gotować jeszcze pięć minut.
Gorące wkładać do suchych słoików odwracać do góry dnem. Po wystudzeniu przechowywać w lodówce. Można jeść zaraz po wystygnięciu. Smacznego