Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Śledzie z rodzynkami"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Składniki
Filety zalewam zimną wodą i moczę kilka godzin, parę razy zmieniając wodę. Wyjmuję, osuszam, kroję w kostkę.
Obrane cebule kroję w piórka. Na patelni rozgrzewam olej. Wrzucam cebulę, podsmażam. Do cebuli dodaję ziele angielskie, liście laurowe, koncentrat pomidorowy, miód, rodzynki i sok z cytryny. Chwilę podgrzewam, doprawiam do smaku solą i pieprzem.
Sos studzę, a następnie mieszam ze śledziami. Odstawiam do lodówki.
Czas przygotowania 30 minut. Cena jednej porcji około 3 zł
<strong>Justyna Cukier, Drzewica</strong>Źródło: Rewia