Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka sałatka śledziowa o ciekawym smaku
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 106
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 106
Składniki
Śledzie opłukać w wodzie zakwaszonej cytryną,osuszyć i pokroić w małe kawałki.Kolendrę i ziele angielskie zmielić w młynku i wymieszać z oliwą i posiekanymi pistacjami.Połączyć kawałki śledzi z przygotowanym sosem i wstawić do lodówki na ok 3 godz,smacznego.