Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre Przepis z ksiażki "Kuchnia polska",troszke zmieniony.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 79
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 79
Składniki
ugotowac jajka na twardo,drobno posiekać,dodac odsączony groszek, i posiekany szczypiorek
majonez i smietanę wymieszać,dodać sół i piprz,dwie łyzki sosu odłożyc ,a reszte wymieszac z groszkiem i jajkami
śledzie pokroic w dzwonka i delikatnie wymieszac z pozostałym sosem
Na półmisku wyłożonym liśćmi słaty ułozyć sałatkę a na nia śledzie ,posypać piórkami cebuli .Podawać z pieczywem.