Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne,proste danie
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 72
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 72
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
Składniki
Skrzydełka umyć i gotować(nie rozgotować) do miękkości razem z kostką rosołową i odrobiną soli.
Ostudzić,odciąć spiczaste końcówki(nieprzydatne)Skrzydełka podzielić na dwie części.Przyprawić np.przyprawą do kurczaka,papryką lub delikatem do mięs.Odstawić na 15.min.
Zrobić ciasto naleśnikowe(jak kto umie)-gęstsze niż na naleśniki .Dodać potarkowany żółty ser.
Mięsko maczać w cieście(nie żałować) i smażyć na oleju.