Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Skrzydełka prowansalskie"
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 664
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 664
Składniki
Mięso umyj, osusz. Natrzyj solą, pieprzem, słodką papryką. Rozgrzej olej i obsmaż skrzydełka z obu stron na rumiano. Pomidory obierz, przekrój na pół. Pokrój selera, paprykę, posiekaj szczypiorek i czosnek. W naczyniu żaroodpornym ułóż skrzydełka, nakryj warzywami.
Posyp solą, pieprzem, ziołami, szczypiorkiem, czosnkiem. Na wierzchu ułóż plastry mozzarelli. Piecz 30 min w temp. 180°C.
Porcje: 5, : 60 min, Cena: 3,60 zł, Kalorie: 391 kcalŹródło: Bella Relaks